با هوش مصنوعی ممكن شد؛
بررسی و صیانت از گونه های جانوری در معرض خطر
پارسی کاو: اصفهان به تازگی، دانشمندان به موفقیتی در ردیابی حیات وحش بریتانیا رسیدند. آنها با بهره گیری از هوش مصنوعی توانستند ده ها گونه از حیوانات و پرندگان را شناسایی و از آنها محافظت کنند.
به گزارش پارسی کاو به نقل از ایسنا و به نقل از گاردین، به تازگی، پژوهشگران مجموعه ای از دوربین ها و میکروفون های کنترل شده توسط هوش مصنوعی را برای شناسایی حیوانات و پرندگان و نیز نظارت بر حرکت و حیات آنها در طبیعت نصب کردند.
بر اساس این تکنولوژی، دوربین ها و مانیتورها در سه مکان نصب شدند. آنها صداها و تصاویری را ضبط کردند و شناسایی گونه های خاص و نقشه برداری از مکان اینگونه ها توسط تحلیل و بررسی کامپیوتر ها انجام شد. در این روش، ده ها پرنده مختلف از آواز آنها شناسایی شدند، در صورتیکه حیواناتی مانند روباه، گوزن، جوجه تیغی و خفاش بوسیله تحلیل و بررسی توسط هوش مصنوعی شناسایی شدند. در این روش هیچ ناظر انسانی در کار نیست.
Anthony Dancer، متخصص حفاظت در انجمن جانورشناسی لندن (ZSL) می گوید: «نکته بسیار مهم، مقیاس عملیات است. ما ده ها هزار فایل و داده و هزاران ساعت صدا را از این محلهای آزمایشی ضبط و از این طریق انواع حیوانات را شناسایی کرده ایم. در حقیقت، با بهره گیری از ناظران انسانی، ما قادر نبودیم این کار را در چنین مقیاس گسترده ای انجام دهیم و فقط هوش مصنوعی این کار را ممکن کرد.»
با استفاده از سیگنال های صوتی جمع آوری شده توسط حسگرها، مشخص شد که سه گونه پرنده که شامل کلاه سیاه اوراسیا، مرغ سیاه و Great Tit می شوند، به محیط های سالم و منابع غذایی مفید نیاز دارند. دست یافتن به چنین داده هایی دلگرم کننده است، چونکه معیارهای مهمی را برای اندازه گیری تنوع زیستی در آینده فراهم می کنند.
تصویر گونه ای از پرنده به نام Great Tit، در صورتیکه بر روی بند رخت نشسته و حشراتی را به منقار گرفته
منبع: parsikav.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب