توسط شركت لاكهید مارتین انجام شد؛

نخستین خلبانی هوش مصنوعی با یک جنگنده تاکتیکی

نخستین خلبانی هوش مصنوعی با یک جنگنده تاکتیکی

پارسی کاو: شرکت «لاکهید مارتین» اعلام نموده است که بتازگی یک عامل هوش مصنوعی برای نخستین بار یک جت جنگی تاکتیکی آموزشی را به مدت بیش از 17 ساعت به پرواز درآورده است.


به گزارش پارسی کاو به نقل از ایسنا و به نقل از انگجت، یک هواپیمای آموزشی منحصربفرد که یک جت جنگنده ساخته شرکت مشهور «لاکهید مارتین» به نام X-۶۲A است، به نخستین هواپیمای تاکتیکی تبدیل گشته است که توسط هوش مصنوعی کنترل و خلبانی شده است.
طبق اعلام این شرکت، یک عامل هوش مصنوعی موسوم به ویستا(VISTA ) اخیراً با هواپیمای آموزشی X-۶۲A بیش از ۱۷ ساعت از پایگاه نیروی هوایی "ادواردز" در کالیفرنیا در دسامبر ۲۰۲۱ پرواز کرد.
هوش مصنوعی VISTA که مخفف Variable In-Flight Simulation Test Aircraft به مدلول «هواپیمای آزمایشی شبیه سازی متغیر در حین پرواز» است، می تواند از نرم افزار برای شبیه سازی خاصیت های عملکرد هواپیماهای دیگر استفاده نماید که در این موقعیت، بجای آن از یک خلبان انسانی تقلید کرد.
این پرواز در یک دوره آزمایشی در ماه دسامبر انجام شد. لاکهید مارتین می گوید این نخستین بار است که هوش مصنوعی به این شکل در یک هواپیمای تاکتیکی درگیر می شود و هدف استفاده از این سکو برای آزمایش طراحی هواپیماهایی است که روزی می توانند بطور مستقل پرواز کنند.
دکتر کریستوفر کاتینگ، مدیر تحقیقات دانشکده خلبانی آزمایشی نیروی هوایی آمریکا (USAF TPS) در اطلاعیه ای اظهار داشت: "ویستا" به ما امکان می دهد توسعه و آزمایش مهارتهای هوش مصنوعی پیشرفته را با طرح های جدید خودرو های بدون سرنشین موازی نماییم. این رویکرد، همراه با آزمایش متمرکز بر روی سیستم های خودروی جدید در حین تولید، به سرعت استقلال و خودرانی را برای سکوهای بدون خدمه می افزاید و به ما امکان می دهد تا قابلیت های تاکتیکی مرتبط را به جنگنده خود ارائه دهیم.
گفتنی ست که ویستا (VISTA) توسط مرکز تحقیقاتی محرمانه Skunk Works در شرکت لاکهید مارتین با همکاری شرکت Calspan توسعه یافته است و در مدرسه خلبانی آزمایشی نیروی هوایی ایالات متحده در ادواردز برای تقلید از خاصیت های پروازی هواپیماهای مختلف استفاده می شود و قبل از این از ویستا برای توسعه نمایشگر مجازی و سیستم ورودی فرمان صوتی برای جنگنده F-۳۵ Lightning II استفاده شده است.
این مدرسه خلبانی بتازگی VISTA X-۶۲A را با الگوریتم پیروی از مدل لاکهید مارتین(MFA) و سیستم کنترل مستقل شبیه سازی(SACS) ارتقا داده است. وقتی این سیستم ها یکپارچه می شوند، به VISTA کمک می کنند تا آزمایش های پروازی پیشرفته ای را انجام دهد که از استقلال و هوش مصنوعی استفاده می نماید.



1401/11/26
09:56:30
5.0 / 5
568
تگهای خبر: آموزش , شركت , مجازی , نرم افزار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
ParsiKav