معاون آموزشی دانشگاه ملی مهارت كشور:

دانشگاه ملی مهارت با ۷ و نیم همت بودجه به توسعه رشته های جدید می پردازد

دانشگاه ملی مهارت با ۷ و نیم همت بودجه به توسعه رشته های جدید می پردازد

به گزارش پارسی کاو، چهارمحال و بختیاری معاون آموزشی دانشگاه ملی مهارت کشور اظهار داشت: با عنایت به افزایش بودجه دانشگاه به ۷.۵ همت در سالجاری، برنامه ریزی برای توسعه رشته های جدید و گسترش آموزش های مهارتی و نیروی انسانی ماهر در دستور کار قرار دارد.


محسن جهانشاهی در گفتگو با ایسنا اظهار نمود: با عنایت به شعار سال که بر مسئله سرمایه گذاری در دو وجه انسانی و زیرساخت های مالی و اقتصادی تاکید دارد، این دانشگاه با تربیت فارغ التحصیلانی که به علت آموزش های عملی و مهارتی احتیاجی به دوره های تکمیلی ندارند، اهمیت بالای ی در تأمین نیروی انسانی ماهر برای صنعت ایفا می کند.
معاون آموزشی دانشگاه ملی مهارت کشور اظهار داشت: نیروی انسانی ماهر، مهم ترین عامل برای تحقق شعار سال است. خیلی از واحدهای صنعتی به تکنسین های ماهر نیاز دارند و دانشگاه ملی مهارت در پرورش این نیروی انسانی نقش بسیار مهمی دارد. بیشتر از ۷۰ درصد از دوره های این دانشگاه به شکل عملی برگزار می گردد که سبب می شود فارغ التحصیلان به سرعت وارد بازار کار شوند.
معاون آموزشی دانشگاه ملی مهارت کشور اظهار داشت: با عنایت به افزایش بودجه دانشگاه به ۷.۵ همت در سالجاری، برنامه ریزی برای توسعه رشته های جدید و گسترش آموزش های مهارتی و نیروی انسانی ماهر در دستور کار قرار دارد.
جهانشاهی اضافه کرد: شورای برنامه ریزی مستقل درسی این دانشگاه هر سه سال یکبار رشته های کاردانی و هر پنج سال یکبار سایر رشته ها را بازبینی کرده و در صورت عدم احتیاج به رشته ای خاص، آنرا حذف می کند. این خصوصیت دانشگاه ملی مهارت را از دانشگاه های نظری متمایز می کند.
او همینطور به تحولات فناوری اشاره نمود و اظهار داشت: در سالهای اخیر با عنایت به گسترش فناوری هایی همچون هوش مصنوعی، دانشگاه در تلاش است تا رشته های جدیدی را طراحی کند که نیازهای روز جامعه و صنعت را پوشش دهد. این روند بخصوص در سالهای اخیر با سرعت بیشتری انجام شده است.
جهانشاهی بیان نمود: دانشگاه ملی مهارت با ۱۸۳ دانشکده در ۱۲۰ شهرستان، به آموزش حدود ۲۰۰ هزار دانشجو پرداخته و بیشتر از ۷۰ درصد فارغ التحصیلان آن در مشاغل در رابطه با رشته های خود مشغول به کار هستند. این دانشگاه همینطور به منظور ارتقاء توانمندی های نیروی انسانی و رشد اقتصادی کشور، سرمایه گذاری در این راه را مهم ارزیابی می نماید.



منبع:

1404/01/20
10:14:22
5.0 / 5
42
تگهای خبر: آموزش , صنعت , فناوری , هوش مصنوعی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
ParsiKav