واكسن كرونای دانشگاه آكسفورد به بررسی های بیشتری نیاز دارد

واكسن كرونای دانشگاه آكسفورد به بررسی های بیشتری نیاز دارد

به گزارش پارسی كاو دانشمندان سازمان بهداشت جهانی و دانشگاه ˮآكسفوردˮ به تازگی گفته اند اطلاعات بیشتری در مورد آزمایشات واكسن كووید-۱۹ كه توسط دانشگاه آكسفورد و شركت ˮآسترازنكاˮ توسعه داده شده، مورد نیاز است.


به گزارش پارسی کاو به نقل از ایسنا و به نقل از سی ان بی سی، هفته گذشته اعلام گردید واکسن کروناویروس ساخته شده توسط دانشگاه آکسفورد ۷۰ درصد از مبتلا شدن افراد به علایم کووید-۱۹ جلوگیری می کند. علاوه بر آن گفته شد شرکت آسترازنکا شریک دانشگاه آکسفورد در تولید واکسن در حال آماده سازی سه میلیارد دوز از واکسن در سرتاسر جهان است.
حال روز گذشته دانشمندان دانشگاه آکسفورد و سازمان بهداشت جهانی گفته اند که برای تعیین ایمنی و اثربخشی این واکسن داده های بیشتری از آزمایشات واکسن کروناویروس شرکت آسترازنکا مورد نیاز است.
سر "جان بل"(John Bell)، استاد منصوب شده از سوی پادشاهی بریتانیا که در دانشکده پزشکی دانشگاه آکسفورد مشغول به کار است روز گذشته در گفتگو با سی ان بی سی اظهار داشت: همیشه در اعلام نتایج علمی یک آزمایش توسط یک بیانیه مطبوعاتی یک مشکل وجود دارد و آن این است که شما تمام داده های موجود را ندارید و مردم واقعاً نمی توانند به درستی داده ها را بررسی نمایند.
آسترازنکا روز دوشنبه هفته گذشته اعلام نمود واکسن کرونایی که به صورت مشترک با دانشگاه آکسفورد ساخته است تا ۷۰ درصد در جلوگیری از بیماری مؤثر است.
طی آزمایشات این شرکت، یک گروه کوچکی از افراد(همه زیر ۵۵ سال )، ابتدا یک دوز کوچک از واکسن و سپس یک دوز کامل دریافت نمودند و گروه بزرگتری از افراد دو دوز کامل واکسن دریافت نمودند. واکسن در گروهی که دوز کمتری دریافت کرده اند ۹۰ درصد موثر است در حالیکه اثربخشی آن در گروه بزرگتر فقط ۶۲ درصد بوده است.
برخی از کارشناسان آمریکایی، همچون "منصف اسلاوی"(Moncef Slaoui) رئیس "عملیات وارپ اسپید"(Operation Warp Speed) ​​کاخ سفید، اظهار داشت که آنها نگران اختلاف سن بین دو گروه هستند. در بین این نگرانی ها "پاسکال سوریوت"(Pascal Soriot)، مدیر عامل آسترازنکا روز پنجشنبه در گفتگو با بلومبرگ اظهار داشت که این شرکت به احتمال زیاد مطالعه جدیدی را جهت بررسی آزمایش دوز پایین/کم این واکسن در آینده آغاز خواهد نمود و اطلاعات کامل هم در یک مجله پزشکی منتشر خواهد شد تا افراد بتوانند آنرا بررسی نمایند.
اما سایر وزرا و کارشناسان دولت انگلیس از واکسن آسترازنکا حمایت کرده اند و خاطرنشان کردند که تنظیم کننده های دارویی که اطلاعات بیشتری در مورد آزمایشات بالینی مرحله آخر این واکسن دارند در نهایت حرف آخر را خواهند زد. انگلیس روز جمعه از تنظیم کننده های دارویی خود خواست تا ایمنی واکسن را برای تأمین موقتی آن مورد ارزیابی قرار دهد و این بدان مفهوم است که این واکسن می تواند پیش از آخر سال در آن کشور توزیع شود.
با وجود نگرانی های اخیر، این روند امکان دارد در ایالات متحده بیشتر طول بکشد. بل به سی ان بی سی اظهار داشت که او پیشبینی می کند تا بهار سال آینده انگلیس افراد زیادی را واکسینه کرده باشد.
دکتر "سمیه سامیناتان"(Soumya Swaminathan)، دانشمند ارشد سازمان بهداشت جهانی اظهار داشت که آمارهای آزمایشی آسترازنکا خیلی کوچک هستند و با وجود آنها نمی توان به نتیجه نهایی دست یافت چون که کمتر از سه هزار نفر در آزمایشی که دوز کمتر واکسن این شرکت به آنها داده شد شرکت کرده بودند و در گروه بزرگتر هم هشت هزار نفر شرکت کرده بودند و اگر بخواهیم این فرضیه را بررسی نماییم که شاید دوز کمتر این واکسن اثربخشی بهتری بر روی افراد دارد پس نیاز است که این شرکت یک آزمایش دیگر و بزرگتر انجام دهد.





منبع:

1399/09/08
21:36:39
5.0 / 5
1369
تگهای خبر: شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
ParsiKav