پژوهشگران دانشگاه لیدز پیشنهاد كردند
پرتودرمانی كوتاه مدت در دوره گسترش كروناویروس
پارسی كاو: پژوهشگران ˮدانشگاه لیدزˮ در پروژه جدیدی پیشنهاد دادند كه بیماران مبتلا به سرطان روده طی دوره گسترش كروناویروس، مورد پرتودرمانی كوتاه مدت قرار بگیرند.
به گزارش پارسی كاو به نقل از ایسنا و به نقل از وب سایت رسمی دانشگاه لیدز انگلستان، گروهی از متخصصان سرطان طی پروژه جدیدی، یك دوره یك هفته ای پرتودرمانی را برای درمان بیماران مبتلا به سرطان روده در دوره گسترش كووید- ۱۹ پیشنهاد داده اند.
این دوره كوتاه درمان، پرتوهای بیشتری را نسبت به دوره پنج هفته ای پرتودمانی كه با شیمی درمانی نیز هم راه است، شامل می شود.
این روش كه برمبنای تازه ترین شواهد پژوهشی ارائه شده، بهترین فرصت را برای درمان بیماری، كاهش عوارض جانبی درمان و خطرات مبتلاشدن به كووید- ۱۹ فراهم می آورد.
افرادی كه از سرطان روده رنج می برند، بیشتر در معرض مبتلاشدن به نتایج شدید كووید- ۱۹ قرار دارند، برای اینكه سیستم ایمنی بدن آنها ضعیف می شود. پرتودرمانی در زمان كوتاه تر، نیاز به شیمی درمانی را برطرف می كند و نیاز به مراجعه به بیمارستان را نیز كاهش می دهد؛ بدین ترتیب در زمان بیماران صرفه جویی می شود.
"دیوید سباگ مونتفیور" (David Sebag- Montefiore)، استاد سرطان شناسی "دانشگاه لیدز" (University of Leeds) اظهار داشت: گسترش كووید- ۱۹، یك شرایط اضطراری در جهان بشمار می رود و ما باید به سرعت، چاره هایی را برای كمك به بیماران شناسایی نماییم. این روند اگر سال ها هم زمان نبرد، به ماه ها زمان نیاز دارد.
این پژوهش در مجله "Radiotherapy and Oncology" به چاپ رسید.
منبع: پارسی كاو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب