تصویر روز ناسا از ابرهای چرخشی مشتری

تصویر روز ناسا از ابرهای چرخشی مشتری

پارسی كاو: ناسا به تازگی در حساب كاربری خود در اینستاگرام تصویری زیبا از ابرهای چرخشی سیاره مشتری منتشر نموده است.


به گزارش پارسی كاو به نقل از ایسنا، این تصویر جالب از ابرهای بزرگترین سیاره منظومه خورشیدی، توسط فضاپیمای "جونو" (Juno) ناسا ثبت شده است.
این ابرها به احتمال زیاد از كریستال های یخی آمونیاك تشكیل شده اند یا تلفیقی از یخ آمونیاك و آب هستند.
باآنكه كه تمام این ابرها بی نظم به نظر می رسند اما یك الگوی متناوب از خصوصیت های چرخشی و رنگی این ابرها در منطقه شمالی و جنوبی این سیاره وجود دارد.
جونو نام فضاپیمای روباتیك بدون سرنشینِ ناسا است كه در چهارم ژوئیه ۲۰۱۶ در مدار قطبی سیاره مشتری قرار گرفت. این كاوشگر فضایی در پنجم اوت ۲۰۱۱ از فلوریدا به فضا پرتاب شده و شركت لاكهید مارتین و موسسه تحقیقات جنوب غربی سازنده و پیمان كار هدایت آن هستند.
این فضاپیما در مدار قطبی این سیاره قرار گرفته تا تركیب، میدان گرانشی، میدان مغناطیسی، و مَگنِتوسفِرِ مشتری را بررسی كند. جونو همینطور تلاش هایی برای یافتن سرنخ هایی در مورد چگونگی تشكیل شدن این سیاره، همچون احتمال داشتنِ یك هسته سنگی، مقدار آب موجود در ژرفای جو آن، توزیع انبوه جِرمی و بادهای عمیق آن؛ كه سرعت آن می تواند تا ۶۱۸ كیلومتر (۳۸۴ مایل) در ساعت برسد، خواهد داشت.
جونو بعد از فضاپیمای گالیله كه از ۱۹۹۵ تا ۲۰۰۳ این سیاره را دور زد، دومین فضاپیمایی است كه مدار مشتری را دور می زند.
فضاپیمای جونو نیروی مورد نیاز خویش را از آرایه های خورشیدی می گیرد، روشی كه معمولا توسط ماهواره های مستقر و مشغول به كار در مدار زمین یا در منظومه شمسی درونی استفاده می گردد.



1397/08/20
14:39:30
5.0 / 5
5165
تگهای خبر: اینستاگرام
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۴
ParsiKav