بهبود توانبخشی بیماران مبتلا به سكته مغزی با كمك اسكلت رباتیك
پارسی کاو: پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدیدی دریافتند که آموزش راه رفتن با اسکلت های رباتیک می تواند به بهبود توانبخشی در افراد مبتلا به سکته مغزی کمک نماید.
به گزارش پارسی کاو به نقل از ایسنا و به نقل از نیوزبریک، گروهی از پژوهشگران آمریکایی نشان داده اند که شاید آموزش راه رفتن با اسکلت های بیرونی بتواند به توانبخشی زودرس در سکته حاد کمک نماید.
باتوجه به تعداد زیاد بازماندگان سکته مغزی که به نقص در تحرک، تعادل و هماهنگی گرفتار هستند، نیاز به توانبخشی در سکته مغزی، بسیار زیاد است. پیشرفت های صورت گرفته در حوزه رباتیک و مهندسی پزشکی، گزینه های مراقبت توانبخشی را می افزایند. پژوهشگران، فناوری های جدیدی را برای آموزش راه رفتن به کار می گیرند که ممکنست نسبت به درمان های قدیمی، مزایایی داشته باشند.
این پژوهش جدید در مورد یک اسکلت رباتیک، امکان بهبود راه رفتن بعد از یک سکته حاد را با هدف بازیابی عملکرد حرکتی نشان میدهد.
شرکت کنندگان این پژوهش، ۴۴ نفر بودند که بین ۱۸ تا ۸۲ سال داشتند و سکته حاد را پشت سر گذاشته بودند. نیمی از آنها، استاندارد مراقبت متداول را دریافت نمودند و نیمی از آنها با اسکلت رباتیک آموزش دیدند.
هر دو گروه، زمان مشابهی را برای درمان گذراندند. آموزش راه رفتن با اسکلت رباتیک، توسط یک متخصص فیزیوتراپی صورت گرفت که آنرا باتوجه به پیشرفت هر فرد تنظیم کرد.
دکتر "کارن نولان"(Karen Nolan)، پژوهشگر این پروژه اظهار داشت: ما دریافتیم که آموزش راه رفتن با اسکلت خارجی به ما امکان می دهد که میزان آموزش را بدون افزایش مدت توانبخشی افزایش دهیم.
وی ادامه داد: از آنجائیکه پیاده روی با کمک اسکلت خارجی، به تلاش فعال از طرف شرکت کننده نیاز دارد، مداخله زودهنگام با این نوع آموزش راه رفتن، موجب ارتقای قابلیت انعطاف پذیری مغز می شود که در صورت ترکیب با آموزش متداول راه رفتن، می تواند به بهبود کارایی و اثرات ماندگارتر منجر شود.
این پژوهش، در مجله "Frontiers in NeuroRobotics" به چاپ رسید.
منبع: parsikav.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب