با یك پلتفرم نرم افزاری انجام می شود؛
برنامه آمریكا برای جاسوسی داده از گوشی های موبایل
پارسی كاو: آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی هوایی آمریكا در حال آزمایش یك پلت فرم نرم افزاری تجاری است كه از گوشیهای هوشمند برای جاسوسی نامحدود از دیگر محصولات الكترونیك بی سیم بهره می گیرد.
به گزارش پارسی کاو به نقل از وال استریت ژورنال، این پلت فرم نرم افزاری به دولت آمریکا و نهادهای اطلاعاتی این کشور امکان می دهد تا از گوشیهای هوشمند افراد برای نفوذ به کامپیوتر ها، روترها، مچ بندها و ساعات هوشمند، خودرو های پیشرفته و هر وسیله برقی دیگر تحت شبکه مورد استفاده آن اشخاص استفاده کنند.
شرکت سیگنال فریم که در واشنگتن فعالیت می کند و تخصص آن فناوری های بی سیم است، از امکان نصب این نرم افزار بر روی پنج میلیون گوشی آگاهی داده است. از این طریق ردگیری موقعیت مکانی مالکان این گوشیها و شناسایی بیش از ۵۰۰ میلیون وسیله برقی جانبی مورد استفاده این افراد نیز بسادگی ممکن می شود. در مرحله بعد می توان به اطلاعات ذخیره شده بر روی این ابزار و وسایل دسترسی داشت.
سیگنال فریم برای توسعه این فناوری در حال همکاری با ارتش آمریکاست و بر این باور است که از این طریق می توان کارهای اطلاعاتی و امنیتی را ارتقا بخشید و داده های طبقه بندی شده و غیر طبقه بندی شده را به آسانی و با بهره گیری از هوش مصنوعی این نرم افزار استخراج و تجزیه و تحلیل کرد.
آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی هوایی آمریکا برای پیشبرد این طرح ۵۰ هزار دلار بودجه در اختیار سیگنال فریم قرار داده تا تمامی کاربردهای نظامی این طرح مشخص شود. انتظار می رود در آینده باز هم بودجه بیشتری به پیشبرد این طرح اختصاص پیدا کند.
پلتفرم نرم افزاری سیگنال فریم پس از تکمیل، گوشیهای تلفن همراه هر فردی را در عمل به یک دستگاه شنود تبدیل می کند که قادر به شناسایی تمامی دستگاه های برقی بی سیم در محیط اطراف خود خواهد بود و می تواند ضمن متمایزسازی و شناسایی هر یک از این دستگاه ها زمان و مکان حضور و فعالیت آنها را مشخص نماید. هر کدام از این دستگاه ها نیز بطور زنجیره ای در صورت جابجایی می توانند دستگاه های جدید دیگری که در اطرافشان قرار می گیرند را شناسایی و مشاهده کنند.
استفاده از این روش برای شناسایی دیگر دستگاه ها و سرقت اطلاعات به خصوص بوسیله گوشیهای اندرویدی بسیار ساده است.
در عین حال میزان کارایی آن بر روی گوشی آیفون در هاله ای از ابهام قرار دارد. باید توجه داشت که خیلی از کاربران در زمان نصب برنامه های تلفن همراه بر روی گوشیهای خود اجازه های دسترسی زیادی را به برنامه های مورد اشاره می دهند و با این کار عملاً امنیت و حریم شخصی خودرا به خطر می اندازند.
منبع: پارسی كاو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب